Disclaimer

De informatie op deze website wordt door Bouwbedrijf Willem van der Velde met voortdurende zorg en aandacht samengesteld en onderhouden. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Er kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan de op de website aangeboden informatie. Bouwbedrijf Willem van der Velde aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie en/of schade tengevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website.

De website van Bouwbedrijf Willem van der Velde bevat verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet door Bouwbedrijf Willem van der Velde worden beheerd. Bouwbedrijf Willem van der Velde geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

Bouwbedrijf Willem van der Velde garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking van aan haar gezonden e-mails of andere elektronische berichten.

Bouwbedrijf Willem van der Velde


post adres
Guido Gezellelaan 38
3842 XM Harderwijk

werkplaats
Nobelstraat 29/8
3846 CE Harderwijk

T 0341 - 422 341
E info@bouwbedrijfwvandervelde.nl